Actual Fără categorie

Un argeșean a înregistrat marca ,, cu de toate” și a cauzat haos printre shaormerii.

Birocrația atinge noi cote demne de creația lui Kafka după ce un locuitor al orașului Câmpulung a înregistrat marca “cu de toate” și a somat pe rand shaormeriile din sudul țării să nu mai folosească această construcție.

Shaormarii, cât și clienții acestora considera acest demers un abuz și spun că acest lucru nu face decât să scadă calitatea serviciilor oferite : ” Clientul trebuie acum să îmi dicteze fiecare ingredient in parte. De multe ori uita să menționeze daca vor dulce sau picant, și asta conduce la reluarea procesului. Se formează cozi enorme.” Susține Georgică Brebenel , shaormar la cunoscutul local din sudul capitalei <<Cocoșatu>>. Această situație a condus la ambuteiaje in zona Tineretului unde activează o alta renumită shaormerie bucureșteană. Cu aceasta ocazie, primăria sectorului patru se gândește să transforme o parte din parcul Tineretului intr-o parcare betonată pentru a permite accesul la celebra shaormerie.

Viitorul suna sumbru pentru iubitorii de shaorma întrucât am aflat “pe surse” de la oficiul de mărci că se pregătește inregistrarea mărcii “fara usturoi” ceea ce ar cauza și mai multe probleme consumatorilor de shaorma.