Actual Fără categorie

Academia șochează și scoate liftul din categoria căruțe.

Deși pentru multi liftul intra in categoria vehicule cu tracțiune animală , academia a tranșat astăzi aceasta veche disputa contrazicand astfel pe cei mai nou mutați de la țară. 
Astfel , activități specifice căruțașilor precum urinatul, mâzgălitul pereților sau lipitul bilutelor de muc sunt acum considerate tabu.
Obiceiul agricurtural de fumat în căruță devine incompatibilă cu mersul cu non-atelajul. Aceasta măsură este in special dureroasa având în vedere numărul uriaș de țărani practicanți din zona urbană.
Acum că disputa căruță/lift a fost in final câștigată de de tabăra non-carutista , ne așteaptă o creștere a comportamentului civilizat deși mulți români sunt hotărâți să escaleze problema la forurile superioare. ,, Am să merg la CEDO pentru că e dreptul nostru sa ne comportam în lift ca în căruță. Nu mi se pare normal sa nu mai fumezi in lift. Când au interzis fumatul în școli și spitale am tăcut, dar de data asta au mers prea departe” spune Ostropel Gugulescu, vizorist in blocul 9 de pe Iancului.