Actual

Șoferul recordmen. A parcat la dublare într-o parcare goala.

Deși pare greu de crezut , Fănică Jeneanu, un agent de  avanzari pentru un mare comerciant de semințe de floarea soarelui, a reușit incrediba performanta de a parca la dublare într-o parcare lipsită de alte autovehicule.
Manevra, considerata de multi imposibilă se datorează burdufului cu care este dotat autoturismul, acesta fiind montat clandestin de patronul societății pentru a putea cara mai multe pungi de semințe. 
,, E greu in jobul meu, la cate semințe de sparg in Romania. Mașina asta, pe cat o vedeți de mare îmi ajunge sa aprovizionez un magazin pentru câteva ore. Tocmai ce oprisem sa îmi iau o shaorma de la Păsărelu, că se știe că face cel mai bun sos picant la sud de piața Reșița și am constatat că intersecția era libera , fără mașini parcate. Nu mi-a venit sa cred și am zis că trebuie să restaurez echilibrul așa că am făcut întoarcere cu frâna de mână lăsând partea șoferului pe prima bandă și zona de cargo pe a doua bandă.” A declarat pentru noi autorul recordului.
Mai mult, acesta susține că a făcut un lucru necesar întrucât șoferii nu știu să traverseze intersecția fără mașini parcate și că astfel a ajutat le evitarea producerii unor accidente grave. 
Din fericire pentru ei, la scurt timp după stabilirea recordului, o echipa de șantieriști a intervenit oprind cu 4 dube fix in intersecție pentru aprovizionarea cu shaorma restabilind echilibrul in trafic.