Editorial Fără categorie

Cum mi-am dat seama ca sunt hipser.

Astazi dupa ceva vreme, m-am decis sa dau drumul intr-un final site-ului pe care il platesc degeaba de vreo 10 ani (cu intreruperi). Gandindu-ma cum sa incep priveam contemplativ prima pagina si mi-am dat seama de un lucru… sunt un hipster. Pus pe ganduri, am stat si m-am gandit la definita hipsterului si am ajuns la urmatoarele trasaturi:

  1. Blog-ul – in primul rand contemplez blog-ul pe care am de gand sa-l distribui cu ajutorul Facebook-ului. E totusi o reusita faptul ca am reusit sa postez doar 2 selfie-uri in ultimii 5 ani.
  2. Hainele vintage – e dubios totusi cum reusesc sa port haine care erau la moda acum 15 ani, dar va jur ca nu o fac cu intentie. Pur si simplu nu am avut disponibilitatea sa imi cumpar haine noi. Plus ca de pluoverele din liceu sunt inca extrem de atasat.
  3. DSLR-ul – va rog sa nu ma judecati pentru arta mea. Pasiune cea scumpa a hipsterilor dedicati. E ok, eu nu am un DSLR… am doua.
  4. Muzica excentrica – credeam ca muzica pe care o ascult e la moda, dar Parazitii au scos o jumatate de album acum vreo 5 ani. Si in plus de asta, Cheloo e acum un soi de vegetarian care prezinta emisiuni pe la antene. Sa nu mai zic ca majoritatea trupelor care imi plac nu mai canta de cand era Iliescu presedinte… cel putin. Se poate spune totusi ca muzica pe care o ascult e excentica.
  5. Bicicleta vintage – intotdeauna mi-am dorit o semicursiera, nu din cauza ca am o pasiune pentru bicicletele vintage, ci doar pentru ca mi s-au parut extrem de confortabila si usoara si simpla. In urma analizei, dupa o cautare intensa, am ajuns sa am o bicicleta de dama nemteasca, dar asta e o poveste pentru alta data.
  6. Industria Publicitatii –  multa apa a trecut pe sub podul Izvor de cand m-am apucat eu de publicitate. Am facut de toate, de la creatie la productie. Astazi cand mai vad cate un bilboard sau o reclama intr-o revista ma mai gandesc inca la cine, cum si de ce.
  7. Narcisismul – tocmai am scris un articol intreg despre mine, ce trebuie sa fie un substituent de prefata pentru articolele ce vor urma.

Concluzionand, pot spune ca imi lipsesc trasaturi definitorii cum ar fi esarfele, ochelarii fara lentile si o pasiune iesita din comun pentru festivaluri si evenimente culturale dubioase.

Acum, ca mi-ai citit pledoaria, si tu iti poti face un test si daca indeplinesti cel putin patru trăsături din cele de mai sus poti spune cu mândrie:” sunt un hipster”.